ds-3-crossback-hero-mobiel

DS 3 Crossback

Een krachtig en rank design
 
Hoe wilt u de DS3 Crossback rijden?
De DS 3 Crossback heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 28.890

Private lease

€ 389

Zakelijke lease

€ 499

DS 3 CROSSBACK: stoere, compacte SUV

De beleving in de DS 3 CROSSBACK is uniek. Elegantie, comfort en robuustheid komen hier perfect samen. De DS 3 CROSSBACK onderscheidt zich met zijn unieke silhouet die samen met de details deze auto een moderne en geraffineerd karakter geven. De DS 3 CROSSBACK is ook verkrijgbaar als 100% elektrische variant. De DS 3 CROSSBACK E-TENSE.  Wensink is officieel DS dealer, en onze experts vertellen u dan ook graag alles over de mogelijkheden die Wensink u biedt bij de DS 3 CROSSBACK. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands DS 3 CROSSBACK? Wilt u uw DS 3 CROSSBACK financieren of verzekeren? Of wilt u uw DS onderhouden bij een echte DS dealer? Bij Wensink vindt u het allemaal. 
 

Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)

Profiteer nu van € 3.350 subsidie op een nieuwe DS 3 E-Tense met de SEPP-subsidie.  Vanaf 3 januari is het mogelijk om uw subsidie aan te vragen. Het is aan te raden om snel uw subsidie aan te vragen wanneer dit mogelijk is. Dan is de kans groter dat u ook subsidie kan ontvangen.

Proefrit maken in een DS 3 Crossback?

Interesse in een DS 3 Crossback?

Bekijk onze serviceabonnementen

DS 3 Crossback uitvoeringen

Een DS 3 CROSSBACK kopen bij Wensink

Persoonlijk advies, goede service en korte lijnen: dat is waar wij bij Wensink voor staan. Als officiële DS dealer hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om u op weg te helpen. U kunt bij ons terecht bij onze DS Salon in Groningen. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit. Wensink helpt u bij elk onderdeel van uw auto. Hebt u een APK nodig? Wilt u winterbanden wisselen? Heeft u schade? Of wilt u een DS private leasen met een scherp maandtarief? Bij Wensink ontzorgen we u over elk onderdeel. We maken graag wat extra (kilo)meters voor u! U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u advies op maat krijgt van één van onze verkopers. Wilt u uw zaken liever digitaal regelen? Dat kan uiteraard ook! We plannen graag een videogesprek tussen u en één van onze specialisten. Kortom: bij Wensink bent u verzekerd van een partner die kijkt naar wat u nodig heeft om zorgeloos de weg op te gaan!

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

Gevestigd in Groningen

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de DS 3 Crossback

DS 3 CROSSBACK FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe DS 3 CROSSBACK, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw DS 3 CROSSBACK. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

DS 3 CROSSBACK LEASEN

Voor al uw medewerkers een DS 3 CROSSBACK leasen? Of privé rijden in een prachtige DS tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

DS 3 CROSSBACK ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

DS 3 CROSSBACK PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe DS 3 CROSSBACK leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met DS Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

DS 3 CROSSBACK onderhouden

DS maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de DS 3 CROSSBACK. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw DS in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële DS dealer onderhouden wij elke DS 3 CROSSBACK zoals het moet, volgens de voorschriften van DS. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde DS technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende DS serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ds-only-you

Kies voor de perfectie van DS Met Only You

Het speciaal voor u gecreëerde programma Only You biedt u een uitgebreid pakket van exclusieve services op maat. Daarmee profiteert u van een unieke DS-ervaring. U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS-app, of door contact op te nemen met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955.

ds3-crossback-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van DS 

De DS 3 CROSSBACK is de compacte SUV uit het modellengamma van DS. De DS 7 CROSSBACK is de grote SUV, een ruimte, stoere auto die klaar is voor élk avontuur. Tijdelijk is er daarvan ook een exclusieve limited edition op de markt, namelijk de DS 7 CROSSBACK E-TENSE LOUVRE. Daarnaast heeft DS nog de prachtige luxe sedan, de DS 9 E-TENSE. Daarbij komt er eind 2021 nog een compleet nieuw model uit bij DS, de DS 4.