Wensink-parts-hero-mobiel

Onderdelen

Het beste voor uw Citroën

Originele Citroën onderdelen kopen


Als u op zoek bent naar originele onderdelen voor uw Citroën, dan is uw zoektocht met het bekijken van deze pagina volbracht. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment van onderdelen. Wanneer u uw onderdelen bestelt in onze shops, bent u zeker van enkele voordelen:

  • Groot assortiment originele onderdelen;
  • De onderdelen zijn per direct beschikbaar;
  • Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of bestellingen;
  • Ons personeel is opgeleid en gekwalificeerd.

Waarom originele onderdelen?

Misschien vraagt u zich af waarom u originele onderdelen zou kopen. Originele onderdelen zijn de beste keuze wanneer u zelf aan uw Citroën wilt gaan sleutelen. Wanneer u originele onderdelen koopt, bent u er namelijk van verzekerd dat het onderdeel juist is en past in uw Citroën. Daarnaast krijgt u tot twee jaar garantie op onze onderdelen en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze originele onderdelen hebben een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Onze professionals raden u deze onderdelen daarom ten zeerste aan.

citroen-onderhoud-onderdelen-slider-1
citroen-onderhoud-onderdelen-slider-2

Extra services van Wensink


Wensink staat voor service en betrouwbare kwaliteit. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Ook hebben wij een grote voorraad van veel verschillende originele onderdelen. Om het u allemaal nog net iets makkelijker te maken bieden wij u nog een aantal extra services:

  • In overleg bezorgen wij de onderdelen graag bij u;
  • Wij geven technische ondersteuning bij onze onderdelen;
  • U kunt uw onderdelen retour sturen.

Vestigingen

Ook nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze magazijnen, zodat u de fysieke look-and-feel van onze onderdelen kan ontdekken. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Aangenaam!

Vraag uw offerte aan

Ik ben *
Ik wil *