citroen-e-c4-hero-mobiel

Citroën Ë-C4

Een assertieve stijl en een unieke identiteit en 100% elektrisch. 
Hoe wilt u de Citroën Ë-C4 rijden?
De Ë-C4 heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 40.840

Private lease

€ 364

Zakelijke lease

€ 385

Citroën Ë-C4: comfortabel praktisch en dynamisch

De Citroën Ë-C4, de 100% elektrische variant biedt u de sensatie van stil, moeiteloos, dynamisch en zorgeloos elektrisch rijden. De motor van 100 kW (136 pk) heeft direct 260 Nm koppel beschikbaar. In 30 minuten* kan het accupakket zich opladen tot 80%, dit zorgt voor een actieradius tot wel 350 km (WLTP-cyclus).

Profiteer in 2023 tot wel € 2.950,- overheidssubsidie op een nieuwe of gebruikte elektrische auto met de SEPP-subsidieregeling. Kom snel in actie, het subsidiebudget van de overheid is beperkt.

Proefrit maken in een Ë-C4?

Interesse in een Ë-C4?

Bekijk onze serviceabonnementen

Citroën Ë-C4 uitvoeringen

Een Citroën Ë-C4 kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën Ë-C4, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën Ë-C4… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën Ë-C4

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag om aangenaam onderweg te zijn, zo ook als het gaat om elektrisch rijden. Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende elektrische laadpunten voor thuis of op een locatie naar wens.

CITROËN Ë-C4 FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën Ë-C4, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën Ë-C4. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN Ë-C4 LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën Ë-C4 leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN Ë-C4 ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN Ë-C4 PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën Ë-C4 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën Ë-C4 onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën Ë-C4. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën Ë-C4 zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
citroen-ec4-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar de perfecte combinatie van een compacte hatchback en een SUV-coupé komt u uiteraard uit bij de Citroën C4 of de Ë-C4. Maar bent u opzoek naar een kleiner broertje, dan komt u uit bij de Citroën C3, die heeft overigens ook nog een model als SUV, de Citroën C3 Aircross SUV. Wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Maar wanneer u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan kan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Wanneer u de hele achterbank en kofferbak nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. En dan wanneer u groter, stoerder en eleganter wilt rijden is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Maar wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën SpaceTourer.