citroen-ami-hero-mobiel

Citroën Ami

De ultieme 45 km/h stadsauto met verrassend veel ruimte.

Citroën Ami: Een compact karakter 

Citroën onthulde in februari 2020 de nieuwe Ami: een 100% elektrische, baanbrekende en innovatieve oplossing voor stedelijke mobiliteit die voor iedereen toegankelijk is. De Ami maakt als tweede model deel uit van het elektrische offensief dat Citroën in 2020 heeft gelanceerd. Op dit moment is hij alleen nog in Frankrijk te bestellen en te berijden. Het is een uniek antwoord op de uitdagingen die meer dan ooit de kern vormen van de zorgen en verwachtingen van stadsbewoners. Het concurrerende aanbod is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van een breed uiteenlopend publiek. 

Een Citroën kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën Ami

citroen-ami-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar een 100% elektrisch voertuig met veel vrijheid en wendbaarheid voor in de stad maar de voordelen van een auto, dan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Maar Wanneer u een slag groter wilt voor op de snelweg heeft Citroen daar de Citroën C1 voor, even wendbaar, iets meer ruimte en klaar voor avontuur. Maar bent u opzoek naar een iets groter broertje, dan komt u uit bij de Citroën C3, die heeft ook nog een model als SUV, de Citroën C3 Aircross SUV. Voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met meer ruimte bent u bij de Citroën C4 of Ë-C4 aan het juiste adres. Deze auto is ideaal voor een klein gezin met smaak. Wanneer u de hele achterbank nodig heeft een opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. En dan wanneer u groter, stoerder, eleganter en verantwoordelijker wilt rijden is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Maar Wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën Berlingo.