citroen-ami-hero-mobiel

Citroën Ami

De ultieme 45 km/h stadsauto met verrassend veel ruimte.

Citroën Ami: Een compact karakter 

Citroën onthulde in februari 2020 de nieuwe Ami: een 100% elektrische, baanbrekende en innovatieve oplossing voor stedelijke mobiliteit die voor iedereen toegankelijk is. De Ami maakt als tweede model deel uit van het elektrische offensief dat Citroën in 2020 lanceert. Het is een uniek antwoord op de uitdagingen die meer dan ooit de kern vormen van de zorgen en verwachtingen van stadsbewoners. Het concurrerende aanbod is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van een breed uiteenlopend publiek.

Een Citroën Ami kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën Ami, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën Ami …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

12 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

CITROËN AMI FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën Ami, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën Ami. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN AMI LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën Ami leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN Ami ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN AMI PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën Ami leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën Ami onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën Ami. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën Ami zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar een 100% elektrisch voertuig met veel vrijheid en wendbaarheid voor in de stad maar de voordelen van een auto, dan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Maar Wanneer u een slag groter wilt voor op de snelweg heeft Citroen daar de Citroën C1 voor, even wendbaar, iets meer ruimte en klaar voor avontuur. Maar bent u opzoek naar een iets groter broertje, dan komt u uit bij de Citroën C3, die heeft ook nog een model als SUV, de Citroën C3 Aircross SUV. Voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met meer ruimte bent u bij de Citroën C4 of Ë-C4 aan het juiste adres. Deze auto is ideaal voor een klein gezin met smaak. Wanneer u de hele achterbank nodig heeft een opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer, de minivan van Citroën. En dan wanneer u groter, stoerder, eleganter en verantwoordelijker wilt rijden is er nog de Citroën C5 Aircross SUV, het topmodel van Citroën. Maar Wilt u een SUV met de elegantie van een Coupé, dan is er de Citroën C5 X. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën Berlingo.