wensink-green-ford-hero-mobiel

Wensink Green

All-in elektrisch rijden al vanaf € 749,- p/maand*

Wensink Green Deals: All-in elektrisch rijden

Een nieuwe elektrische Ford met laadvoorziening in een keer leasen. Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Wanneer u een elektrische auto leaset, dan wilt u daar een passende laadoplossing bij. Wensink helpt u graag met het all-in pakket, een nieuwe elektrische auto met een laadvoorziening op maat met een zeer scherp leasetarief. En natuurlijk passend advies voor uw mobiliteitswensen. Een uniek aanbod waarbij u direct volledig ontzorgt met alles wat nodig is om elektrisch te rijden en kan profiteren van slechts 16% bijtelling. Wel zo aangenaam! 

De voordelen van Wensink Green ALL-IN Lease Deals

  • Elektrische auto naar keuze
  • Laadpunt
  • Installatie van laadpunt
  • Twee laadpassen
  • Smart charging abonnement
  • 16% bijtelling
  • En dat met een zeer scherpleasetarief

Wij werken met een volledig installatiepakket voor uw laadpunt. Wanneer u hiervoor kiest, regelen wij in samenwerking met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, in combinatie met twee Wensink laadpassen. Lees meer over onze complete laadoplossing.

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Ford Mustang Mach-E Standaard bereik RWD

Profiteer van veel voordeel. Bent u op zoek naar een andere uitvoering met een hoger actieradius of snellere laadtijd? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

Actieradiustot 440 km (WLTP)
Topsnelheid180 km/h
Acceleratie 0-1006,9 seconden
Laadvermogen11 kW AC
Snellaadvermogen115 kW DC
Laadtijd van 
10% tot 80%1
38 minuten

Rijklaar (excl. btw) vanaf
 € 759,- p/mnd*

ford-mustang-mach-e-slider-4

* Prijzen o.b.v.  Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, inclusief laadpunt, standaard installatie en twee laadpassen.
1 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (150 kW DC) laadpunt.