Zoek in onze voorraad

Laatste Nieuws

4 februari 2015
40e Actros voor Redder Transport

Redder Transport uit Staphorst nam recent de laatste Mercedes-Benz Actros, geleverd door Wensink Hoogeveen, uit een order van veertig stuks in gebruik.
Lees meer ...
23 januari 2015
Onthulling nieuwe spelersbus PEC Zwolle

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst van de club (21 januari jl.) werd de selectie, staf en afgevaardigden van de club ontvangen bij de showroom van Wensink Mercedes-Benz in Zwolle.
Lees meer ...
14 januari 2015
Onderscheiding voor klantvriendelijkheid

Mercedes-Benz dealer Wensink Drachten, Leeuwarden en Doetinchem mochten prijzen in ontvangst nemen voor hun zeer klantvriendelijke manier van werken.
Lees meer ...

Ook benieuwd wat wij allemaal voor u doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

waar zorgeloos rijden begint!

Wensink. Aangenaam.

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Mercedes-Benz, Ford en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in ťťn van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!

Directie en medewerkers Wensink Automotive

(038) 425 57 55
info@wensink.nl