Zoek in onze voorraad

Laatste Nieuws

21 juli 2015
Wensink levert Mercedes-Benz-truck aan Verheul

Voorkeur van chauffeur belangrijk voor keuze. Wensink heeft vandaag een Mercedes-Benz Actros-truck geleverd aan Verheul Transport.
Lees meer ...
15 juli 2015
Wensink levert auto’s 4Daagse Journaal en Zomer in Gelderland

Omroep Gelderland rijdt ook dit jaar voor de ‘4Daagse Journaals’ en ‘Zomer in Gelderland’ Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz faciliteert voor deze populaire TV-programma’s een drietal comfortabele auto’s.
Lees meer ...
30 juni 2015
Een selfie met je favoriete PEC Zwolle speler

Ruim 700 fans maakten zaterdag 27 juni jl. een selfie met hun favoriete PEC Zwolle-spelers in de nieuwe smart forfour. Het was één van de attracties tijdens de Open Dag van PEC Zwolle, waar Wensink actief was vertegenwoordigd.
Lees meer ...

Ook benieuwd wat wij allemaal voor u doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

waar zorgeloos rijden begint!

Wensink. Aangenaam.

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Mercedes-Benz, Ford en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!

Directie en medewerkers Wensink Automotive

(038) 425 57 55
info@wensink.nl