Zoek in onze voorraad

Laatste Nieuws

26 augustus 2015
Nieuwe mobiliteitspartner SC Heerenveen

Het dameselftal van SC Heerenveen rijdt het komende jaar smart. Wensink smart is de nieuwe mobiliteitspartner van de voetbalclub.
Lees meer ...
25 augustus 2015
Eerste Mercedes-Benz truck uitgeleverd aan ForFarmers UK

Onlangs is door Wensink Doetinchem de eerste Mercedes-Benz truck uitgeleverd aan ForFarmers UK. Dit is de eerste truck van in totaal 19 stuks die worden afgenomen.
Lees meer ...
4 augustus 2015
Hooikammer kiest voor Actros met Kässbohrer opbouw

Hooikammer berging en autotransport uit Staphorst nam recentelijk een door Kässbohrer in Oosterijk volledig nieuw opgebouwde Mercedes-Benz Actros autotransporter in gebruik
Lees meer ...

Ook benieuwd wat wij allemaal voor u doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

waar zorgeloos rijden begint!

Wensink. Aangenaam.

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Mercedes-Benz, Ford en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!

Directie en medewerkers Wensink Automotive

(038) 425 57 55
info@wensink.nl